Cu gust intens de cacao, completat de note fructate, ciocolata AMER face parte din gama premium de la Callebaut, ce conține sortimente de ciocolată dintre cele mai apreciate pe plan internațional. Se poate utiliza în toate aplicațiile de patiserie, creme mousse, umpluturi cu ganache.
Ingrediente: masa de cacao, zahar, unt de cacao, emulsificatori: lecitina de soia(E322), aroma naturala de vanilie.
Caracteristici: fluiditate (picaturi): 2, continut min. de CACAO (%): 60%, continut min. de LAPTE (%): 0%, total grasime (%): 33%, forma de prezentare: dropsuri
Valoare energetica pentru 100g de produs: 522 kcal
Valori nutritionale pentru 100g produs: grasimi: 33,7 g (din care acizi grasi saturati: 20,2 g), Carbohidrati: 40,6 g (din care zaharuri 46,9 g), proteine 7,5 g, Fibre 11,8 g, Sare 0,02 g.
Alergeni: soia
Depozitare: Se pastrează în locuri întunecate, uscate, fără miros, ferite de lumina soarelui și o temp 12 – 20°C. După fiecare utilizare păstrați ambalajul închis.
LIVRAREA CIOCOLATEI PE PERIOADA VERII:
La temperaturi peste 26°C, untul de cacao din produsele de ciocolată poate începe să se topească și să recristalizeze sub formă de dâre sau pete albe pe suprafața ciocolatei.
Acest fenomen se numește “înflorirea grăsimii”. Deși nu are un aspect perfect, ciocolata înflorită este sigură pentru consum și poate fi utilizată în rețete.
De asemenea dropsurile de ciocolată se pot înmuia și lipi între ele iar ciocolata să fie livrată sub formă de bulgări. Ciocolata este sigură pentru consum și poate fi utilizată în rețete.