Este o ciocolată belgiană cu gust echilibrat și aromă caramelizată. Rețeta de ciocolată din lapte nr. 823 este ciocolata cu lapte iconică a lui Callebaut.
Se remarcă prin culoarea sa profundă, caldă, aromele proaspete de cacao prajită și notele de caramel seducatoare.
Pentru a obține un gust perfect echilibrat sunt amestecate boabe de cacao din 3 tări diferite de origine: Coasta de Fildeș, Ghana și Ecuador.
Recomandări de utilizare: fondue, turnarea în forme, mousse, prăjituri, înghețată, băuturi și sosuri.
Ingrediente: zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, masă de cacao, emulgator: lecitină din soia; aromă de vanilie naturală.
Reteta de ciocolata din lapte nr. 823 este ciocolata cu lapte iconica a lui Callebaut. Se remarca prin culoarea sa profunda, calda, aromele proaspete de cacao prajita si notele de caramel seducatoare. Modelul 823 este apreciat pe scara larga datorita gustului sau generos si a reputatiei excelente in folosire. Poate fi asociata cu o gama larga de arome puternice de fructe, picante, lactate sau lichioruri. Miezul ciocolatei este semnatura amestecului de cacao Wieze: un amestec secret bine pastrat, alcatuit in special din boabele de cacao de cea mai buna calitate din Africa de Vest.
Modelul 823 are o fluiditate standard (3 picaturi), facand-o perfecta pentru turnare, aromatizare a mousse-urilor, ganachelor, cremelor, sosurilor etc.
Ingrediente: zahar, unt de cacao, Lapte praf integral, masa de cacao, emulsificatori: lecitina de Soia (E322), aroma naturala de vanilie. Substanta uscata de cacao 33,6 %.
Alergeni: poate conține soia, urme de lapte, nuci sau alte seminte oleaginoase
Compozitie: zahar 42.0%; unt de cacao 24.0%; lapte praf integral 22.5%; masa de cacao 11.5%; emulsificator: lecitina de soia.
Valori nutritionale medii pe 100 g / produs: Energie 563 kcal/ 2357 kJ, Grasimi: 36,2 g (din care acizi grasi saturati: 21,8 g), Carbohidrati:50,9 g, (din care zaharuri: 49,9 g), Proteine: 7 g, Fibre: 2,0 g, Sare: 0,21 g.
Depozitare: Se pastrează în locuri întunecate, uscate, fără miros, ferite de lumina soarelui și o temp 12 – 20°C. După fiecare utilizare păstrați ambalajul închis.
LIVRAREA CIOCOLATEI PE PERIOADA VERII:
La temperaturi peste 26°C, untul de cacao din produsele de ciocolată poate începe să se topească și să recristalizeze sub formă de dâre sau pete albe pe suprafața ciocolatei.
Acest fenomen se numește “înflorirea grăsimii”. Deși nu are un aspect perfect, ciocolata înflorită este sigură pentru consum și poate fi utilizată în rețete.
De asemenea dropsurile de ciocolată se pot înmuia și lipi între ele iar ciocolata să fie livrată sub formă de bulgări. Ciocolata este sigură pentru consum și poate fi utilizată în rețete.