Ciocolată belgiană de foarte bună calitate. Produs sub formă de banuți, care facilitează foarte mult dizolvarea și dozarea.
Conținut de cacao 28%. Poate fi folosită pentru fântâni și toppinguri. Perfectă pentru umpluturi, praline, crearea de decorațiuni și fondue, acoperirea prăjiturilor și a prăjiturilor ocazionale de ziua de naștere, de comuniune și de sărbători.
Ingrediente: zahăr, unt de cacao, lapte praf integral; zer praf, grăsime din lapte; emulgator E322 (lecitină din soia), aromă: vanilie, emulgator: E476.
Valoare energetica pentru 100g de produs: 569 kcal
Valori nutritionale pentru 100g de produs: grasimi: 35,8 g (din care acizi grasi saturati: 22,7 g), Carbohidrati: 55,4 g (din care zaharuri 55 g), proteine 6 g, Sare 0,1 g.
Alergeni: soia, poate conșine urme de lapte, nuci si alte seminte oleaginoase
Depozitare: Se pastrează în locuri întunecate, uscate, fără miros, ferite de lumina soarelui și o temp 12 – 20°C. După fiecare utilizare păstrați ambalajul închis.
LIVRAREA CIOCOLATEI PE PERIOADA VERII:
La temperaturi peste 26°C, untul de cacao din produsele de ciocolată poate începe să se topească și să recristalizeze sub formă de dâre sau pete albe pe suprafața ciocolatei.
Acest fenomen se numește “înflorirea grăsimii”. Deși nu are un aspect perfect, ciocolata înflorită este sigură pentru consum și poate fi utilizată în rețete.
De asemenea dropsurile de ciocolată se pot înmuia și lipi între ele iar ciocolata să fie livrată sub formă de bulgări. Ciocolata este sigură pentru consum și poate fi utilizată în rețete.