Această rețetă de ciocolată albă este cea mai matăsoasă ți mai cremoasă ciocolată albă din gama Callebaut.
Este ideală pentru orice combinație pe care o doriți: de la mirodenii exotice, cum ar fi șofranul grecesc, la fructe surprinzătoare.
Pentru a obține un gust perfect echilibrat, sunt amestecate boabe de cacao din 3 țări diferite de origine: Coasta de Fildeș, Ghana și Ecuador.
Recomandări de utilizare: turnare, îmbrăcare, aromatizare, acoperire, obținând rezultate finale perfecte de fiecare dată.
Ingrediente: zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, emulsificator: lecitină din SOIA, aromă de vanilie naturală
Valoare energetica pentru 100g de produs: 569 kcal
Valori nutritionale: medii pe 100g/produs: grasimi: 35,8 g (din care acizi grasi saturati: 22,7 g), Carbohidrati: 55,4 g (din care zaharuri 55 g), proteine 6 g, Sare 0,1 g.
Alergeni: poate conține soia, urme de lapte, nuci sau alte seminte oleaginoase
Depozitare: Se pastrează în locuri întunecate, uscate, fără miros, ferite de lumina soarelui și o temp 12 – 20°C. După fiecare utilizare păstrați ambalajul închis.
LIVRAREA CIOCOLATEI PE PERIOADA VERII:
La temperaturi peste 26°C, untul de cacao din produsele de ciocolată poate începe să se topească și să recristalizeze sub formă de dâre sau pete albe pe suprafața ciocolatei.
Acest fenomen se numește “înflorirea grăsimii”. Deși nu are un aspect perfect, ciocolata înflorită este sigură pentru consum și poate fi utilizată în rețete.
De asemenea dropsurile de ciocolată se pot înmuia și lipi între ele iar ciocolata să fie livrată sub formă de bulgări. Ciocolata este sigură pentru consum și poate fi utilizată în rețete.