Ciocolată neagră cu gust dulce, echilibrat și puternic. Zahărul este înlocuit cu maltitol. Această ciocolată neagră fără zahăr adăugat oferă aceeași libertate de creativitate pe care le au cele mai bune rețete de ciocolată belgiană.
Ingrediente: indulcitor: maltitol (E965(i)), unt de cacao, lapte praf integral, masa de cacao, emulsificatori: lecitina de soia (E322), aroma naturala de vanilie.
Atenție: Consumul excesiv poate produce efecte laxative.
Valoare energetica pentru 100g de produs: 478 kcal
Valori nutritionale medii pe 100g produs: grasimi 36g din care acizi grasi saturati 21.6g, carbohidrati 45.9g din care zaharuri 0.1g, proteine 5.1g, fibre 8.1g, sare 0.01 g.
Alergeni: soia, poate conține urme de lapte
Tip Produs: ciocolata veritabila
Fluiditate (picaturi): 3
Continut min. de LAPTE (%): 20.4%
Total Grasime (%): 36%
Continut min. de CACAO (%): 34.1%
Depozitare: Se pastrează în locuri întunecate, uscate (umiditate max. 70%), fără miros, ferite de lumina soarelui și o temp 12 – 20°C. După fiecare utilizare păstrați ambalajul închis.
LIVRAREA CIOCOLATEI PE PERIOADA VERII:
La temperaturi peste 26°C, untul de cacao din produsele de ciocolată poate începe să se topească și să recristalizeze sub formă de dâre sau pete albe pe suprafața ciocolatei.
Acest fenomen se numește “înflorirea grăsimii”. Deși nu are un aspect perfect, ciocolata înflorită este sigură pentru consum și poate fi utilizată în rețete.
De asemenea dropsurile de ciocolată se pot înmuia și lipi între ele iar ciocolata să fie livrată sub formă de bulgări. Ciocolata este sigură pentru consum și poate fi utilizată în rețete.