Expedierea pachetului

Livrare în 24-72h! 

Dupa plasarea comenzii veți primi un email de confirmare a comenzii si veți fi contactat telefonic de către noi pentru a reconfirma comanda și a vă comunica costul livrării.

In zilele de sâmbătă nu se fac  ridicări/expedieri de colete.

Procedura de retur

Pentru a returna un produs este necesar să ne notificați în scris pe email sau prin postă intenția de retur și motivul acesteia (motivul de retur nu este o condiție a acceptării returului, ci doar o modalitate prin care Ingrediente dulci monitorizează situația comenzilor online). Returnarea contravalorii produsului se face doar prin transfer bancar în contul menționat în cererea de retur, dupa primirea produsului.

Pentru a returna un produs, acesta trebuie ambalat corespunzator și expediat la adresa: Str. Grigore Alexandrescu 110, Brăila, jud. Brăila, 810307.

Sunt acceptate pentru retur doar produsele nefolosite și cu ambalajul intact. Returnarea se consideră finalizată când  Ingrediente dulci a recepționat produsele returnate, constatând printr-un proces verbal starea în care acestea se află. În cazul în care bunul recepționat în urma returului este uzat și/sau deteriorat, cumpăratorul va fi notificat comunicându-i-se faptul că returul nu se acceptă și produsul achiziționat urmează sa-i fie retrimis.

Contravaloarea cheltuielilor de expediție a produselor returnate la cerera clientului, fără culpa vânzătorului, se suportă de către client.

Mențiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea unor colete se fac în momentul livrării pe AWB sau se întocmește un proces verbal de constatare, se refuză primirea și plata coletului. Orice reclamații ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.