O ciocolată albă fină cu note subtile de caramel și dulceață – cacao 27%..
Ingrediente: Cacao, Zahar, Unt de cacao, Emulsificatori: soia lecitina, Aroma naturala de vanilie.
Alergeni: poate contine urme de lapte
Valoarea nutritionala 100gr: Energie (kcal) 570,00 kcal; Energie (kJ) 2379,00 kJ; Grasimi totale 35,45 g; Grasimi saturate 21,50 g; Grăsimi mono-nesaturate 12,13 g; Grăsimi polinesaturate 1,49 g; Acizi grași trans 0,33 g; Acizi grași trans pe grăsimi totale 0,93 g/100 g grăsime; Carbohidrați Total 56,54 g; Carbohidrați Zaharuri 55,32 g; Carbohidrați Polioli 0,00 g; Carbohidrați Amidon 0,00 g; Fibre alimentare Total 0,00 g; Proteine 5,96 g; Sare 220,12 mg; ;
Recomandata pentru: Fantana cu ciocolata, Umpluturi pentru patiserie si cofetarie, Umpluturi pentru bomboane, Inghetata, Acoperire, Turnare in forme, Produse artistice.
Mod de folosire: Se topeste in bain-marie, amestecand continuu, fara a se trece de temperatura de 45 °C. Se temperează și se utilizează la 28-30 °C.
Depozitare: Se pastrează în locuri întunecate, uscate, fără miros, ferite de lumina soarelui, temp 12 – 20°C si umiditate nu mai mare de 70%. După fiecare utilizare păstrați ambalajul închis.
LIVRAREA CIOCOLATEI PE PERIOADA VERII:
La temperaturi peste 26°C, untul de cacao din produsele de ciocolată poate începe să se topească și să recristalizeze sub formă de dâre sau pete albe pe suprafața ciocolatei.
Acest fenomen se numește “înflorirea grăsimii”. Deși nu are un aspect perfect, ciocolata înflorită este sigură pentru consum și poate fi utilizată în rețete.
De asemenea dropsurile de ciocolată se pot înmuia și lipi între ele iar ciocolata să fie livrată sub formă de bulgări. Ciocolata este sigură pentru consum și poate fi utilizată în rețete.