Înlocuitor de zahăr pentru produse de patiserie, bomboane, înghețate și alte tipuri de deserturi sau produse coapte.
Instructiuni de utilizare: maxim 200 g de sirop de glucoza la 1 Kg de produs finit. Sirop de zahar pentru inghetata si sorbet: maxim 160 g de sirop de glucoza la 1 kg de produs finit. Zahar: maxim 40 g la 1 kg de produs finit.
Produs pentru uz profesional , nu trebuie consumat ca atare !
Ingrediente : sirop de glucoza , conservant ( hidroxid de sodiu, sulfiti)
Valori nutritionale per 100 gr produs :
energie : 316 Kcal
proteine ; 0,0 gr
carbohidrati : 79 gr ( din care zaharuri 28 gr )
grasimi ; 0.0 gr ( din care saturate 0,0 gr )
sare 0,01 gr
Depozitare: În locuri răcoroase, uscate și ventilate, în containere bine închise și ferit de lumina directă ș căldură.
Forma de prezentare: Galeata 7 kg
Greutate Neta: 7 kg