Fondantul universal sublime asigura obtinerea cu usurinta si sigura de glazuri de un alb imaculat, cu consistenta fina. Acest fondant si-a mai demonstrat utilitatea la prepararea a numeroase tipuri de umpluturi si creme, in care se remarca prin gustul sau delicios, usor dulce.
Recomandat pentru glazurile opace, de un alb imaculat, prajituri, tarte si biscuiti, amandine, eclere. Prepararea unor umpluturi si creme fine, bomboane de ciocolata si prajituri fine, prepararea caramelelor moi.
Mod de preparare: Se incalzeste 1kg de Fondant sublime si aproximativ 60 ml de apa intr-o masina de temperare, la maximum 40C, si se amesteca din cand in cand.
Ingrediente: zahar, sirop de glucoza, apa
Alergeni: Poate contine urme de gluten si soia!
Informatii nutritionale pentru 100g de produs: Valoare energetica 1512 kJ/ 356 kcal, Grasimi 0g din care acizi grasi saturati 0g, Glucide 89g din care zaharuri 89g, Proteine 0g, Sare 0g
Stocare: Depozitare la temperatura camerei.