OFERTA 1

3 cutii cu decorațiuni = 1 cutie cu decorațiuni gratis

Achiziționează oricare 3 cutii cu decorațiuni menționate în ofertă și vei primi 1 cutie cu decorațiuni în mod gratuit. Produsul oferit în mod gratuit va fi unul din urmatoarele 2 produse: Callebaut Dark Chocolate Blossoms, Mona Lisa Ruby Chocolate Coated Biscottino.

OFERTA 2

12,5kg, 5 culori = 1 cutie cu decorațiuni gratis

Achiziționează 12,5kg de ciocolată Callebaut și vei primi 1 cutie cu decorațiuni MONA LISA în mod gratuit. Oferta este valabilă pentru achiziția a 5 tipuri de ciocolată diferită, conform ofertei. Produsul oferit în mod gratuit este Mona Lisa Pencils Assortment.

OFERTA 3

20kg, 3 culori = 2 cutii cu decorațiuni gratis

Achiziționează 20kg de ciocolată Callebaut și vei primi 2 cutii cu decorațiuni Callebaut și MONA LISA în mod gratuit. Oferta este valabilă pentru achiziția a minim 3 tipuri de ciocolată diferită, conform ofertei. Produsele oferite în mod gratuit sunt: Dark Chocolate Blossoms și Ruby Chocolate Coated Biscottino.

OFERTA 4

100kg, 2 culori = 10kg 811 gratis

Achiziționează 100kg de ciocolată Callebaut și vei primi 10kg de ciocolată 811, ciocolată neagră belgiană, în mod gratuit. Oferta este valabilă pentru achiziția a minim 2 tipuri de ciocolată diferită, conform ofertei.