Pasta de zahar verde deschis (light green) de la Vizyon este un icing utilizat pentru decorarea si acoperirea torturilor si prajiturilor. Este gata de utlizare si lasa o suprafata neteda si satinata.
In functie de aplicarile la care o folositi, puteti adauga pasta de modelat Gum Paste Alb Vizyon sau Chococoat Modelling Chocolate Vizyon.
Puteti realiza decoruri variate prin utilizarea diferitelor culori din gama de pasta de zahar Vizyon. De asemenea va ofera mai mult timp de lucru, iar rezistenta la umezeala va permite sa decorati un tort proaspat copt si racit, aproape fara urme de condens. Elasticitatea ridicata permite intinderea cu usurinta in jurul colturilor, fara crapaturi.
Pastele de zahar colorate de la Vizyon vin intr-o gama diversificata de 15 culori din care puteti alege!
Puteti realiza decoruri variate prin utilizarea diferitelor culori din gama de pasta de zahar Vizyon.
Mod de utilizare: Pasta de zahar se framanta pana cand ajunge la consistenta dorita. Se intinde apoi cu ajutorul rolei speciale si se utilizeaza pentru decorarea si acoperirea torturilor si prajiturilor.
Icingul poate fi diversificat prin adaugarea de colorant alimentar si/sau aroma.
Ingrediente: zahar, sirop de glucoza, apa, amidon modificat din cartofi, margarina vegetala, solvent (E422), agent de ingrosare (CMC E466), conservant E202, colorant (E102, E133, E155), aroma identic naturala de vanilie.
ATENTIONARE: E102 poate afecta negativ activitatea copiilor si atentia acestora.
Valori nutiotionale pentru 100g de produs: Valoare energetică: 1.973KJ / 476Kcal, grăsimi 22.1g, din care acizi grași saturați 13.3g, carbohidrați 69.1g, din care zaharuri 51.4g, proteine 0g, sare 0g
Depozitare: A se păstra într-un loc răcoros, uscat, la temperaturi nu mai mari de 25 °C și ferit de surse de căldură care ar putea topi untul de cacao pe care îl conține. Pungile parțial utilizate trebuie resigilate după utilizare și se păstrează la frigide