2G vă prezintă o ciocolată gourmet superioară ciocolatelor de pe piață, o ciocolată neagră, echilibrată, cu o notă ușoară de ciocolată amară – cacao 72%.
Aplicatii: ganache, prajituri, produse de patiserie, deserturi, inghetata, praline
Ingredinte: unt de cacao, zahăr, masă de cacao, emulsificator: lecitină din soia, extract de vanilie.
Alergeni: soia, poate contine urme de lapte si derivate
Informatii Nutritionale / 100g de produs: 550 kcal / 2303 kj, grasimi: 37g din care acizi grasi satruati: 22g, glucide: 46g din care zaharuri: 43g, proteine: 5,1g, sare: 0,01g
Depozitare: Se pastrează în locuri întunecate, uscate, fără miros, ferite de lumina soarelui, temp 12 – 20°C si umiditate nu mai mare de 70%. După fiecare utilizare păstrați ambalajul închis.
LIVRAREA CIOCOLATEI PE PERIOADA VERII:
La temperaturi peste 26°C, untul de cacao din produsele de ciocolată poate începe să se topească și să recristalizeze sub formă de dâre sau pete albe pe suprafața ciocolatei.
Acest fenomen se numește “înflorirea grăsimii”. Deși nu are un aspect perfect, ciocolata înflorită este sigură pentru consum și poate fi utilizată în rețete.
De asemenea dropsurile de ciocolată se pot înmuia și lipi între ele iar ciocolata să fie livrată sub formă de bulgări. Ciocolata este sigură pentru consum și poate fi utilizată în rețete.