Ciocolată albă belgiană fină, cu o notă subtilă de caramel și note dulci – cacao 29%.
Ingrediente: unt de cacao, zahăr, lapte praf integral, masă de cacao, emulsificator: lecitină din soia, E220 extract de vanilie.
Alergeni: soia, poate conține urme de lapte, nuci si alte seminte oleaginoase
Valoare nutrițională per 100g de produs: Valoare energetică 2382 kJ / 569 kcal, Grăsimi 35,8 g, din care acizi grași saturați 22,7 g, Glucide 55,4 g, din care zaharuri 55 g, Proteine 6 g, Sare 0,1 g.
Depozitare: Se pastrează în locuri întunecate, uscate, fără miros, ferite de lumina soarelui, temp 12 – 20°C si umiditate nu mai mare de 70%. După fiecare utilizare păstrați ambalajul închis.
LIVRAREA CIOCOLATEI PE PERIOADA VERII:
La temperaturi peste 26°C, untul de cacao din produsele de ciocolată poate începe să se topească și să recristalizeze sub formă de dâre sau pete albe pe suprafața ciocolatei.
Acest fenomen se numește “înflorirea grăsimii”. Deși nu are un aspect perfect, ciocolata înflorită este sigură pentru consum și poate fi utilizată în rețete.
De asemenea dropsurile de ciocolată se pot înmuia și lipi între ele iar ciocolata să fie livrată sub formă de bulgări. Ciocolata este sigură pentru consum și poate fi utilizată în rețete.