Moale, bogată și voluptoasă, Caramelia se remarcă prin aroma sa bogată de lapte și gustul convingător de caramel cu unt sărat.
Spre deosebire de ciocolata cu lapte cu inflexiune de caramel, această ciocolată făcută cu lapte degresat caramelizat și unt oferă o cremozitate excepțională.
“Cu Caramelia, este ușor să începi, dar nu atât de ușor să te oprești.” – Rémi Montagne, PASTRY CHEF INSTRUCTOR
Ingrediente: zahăr, unt de cacao, caramel 20% (lapte degresat, zer (lapte), zahăr, unt (lapte), aromă naturală), lapte praf integral, boabe de cacao, emulsifiant lecitină de floarea soarelui.
Valoare energetica pentru 100g de produs: 572 kcal
Valori nutritionale pentru 100g: grasimi: 38 g (din care acizi grasi saturati: 23 g), carbohidrati: 48 g (din care zaharuri 47 g), proteine 8 g, sare 0.44 g.
Alergeni: Poate conține fructe cu coajă lemnoasă, soia.
Depozitare: Se pastrează în locuri întunecate, uscate, fără miros, ferite de lumina soarelui și o temp 16 – 18°C. După fiecare utilizare păstrați ambalajul închis.
LIVRAREA CIOCOLATEI PE PERIOADA VERII:
La temperaturi peste 26°C, untul de cacao din produsele de ciocolată poate începe să se topească și să recristalizeze sub formă de dâre sau pete albe pe suprafața ciocolatei.
Acest fenomen se numește “înflorirea grăsimii”. Deși nu are un aspect perfect, ciocolata înflorită este sigură pentru consum și poate fi utilizată în rețete.
De asemenea dropsurile de ciocolată se pot înmuia și lipi între ele iar ciocolata să fie livrată sub formă de bulgări. Ciocolata este sigură pentru consum și poate fi utilizată în rețete.