Cunoscute din cele mai vechi timpuri, stafidele acumulează într-o singură boabă uscată toate proprietățile nutriționale ale strugurelui. Consumate mai mult de sarbători și nelipsite din cozonac, pască sau alte prăjituri ori mâncăruri exotice, micile boabe aurii sau maronii provin de la o specie de viță de vie care are strugurii lipsiți de sâmburi.
Stafidele au rolul de a scădea apetitul, sunt tonice pentru organism, excelente în combaterea oboselii și previn depresia, acestea datorându-se complexului de vitamine B pe care îl conțin.
Ingrediente: stafide, substanța de conservare – dioxid de sulf
Alergeni: sulfiti
Valori nutriționale pentru 100g de produs: Valoare energetică 1317 kJ / 310 kcal, Grăsimi 0 g, din care acizi grași saturați 0 g, Glucide 77,37 g, din care zaharuri 54,32 g, Proteine 0,12 g, Sare 0,03
Depozitare: la temperatura camerei într-un loc uscat. Nu se depoziteazaă în frigider!