Smântâna Voilà Professionnel este starul gamei, cu un procent ideal de grăsime (35%).
Extrem de versatilă, este potrivită atât pentru deserturi, cât și pentru preparate sărate. Se încorporează ușor și păstrează volumul produsului final. Este alegerea perfectă pentru Chef Cofetarii care pregătesc deserturi cu ganache-uri, frișcă Chantilly sau folosesc metode ingenioase de decorare.
Smântâna este ideală și ca bază în preparate culinare, pentru sosuri, paste, dressinguri sau supe. Are o rată de reducție foarte bună dată de procentul de grăsime și de timpul de gătire foarte rapid, care păstrează toate aromele și proprietățile nutritive ale ingredientelor. Rezistă foarte bine la temperaturi înalte și se îngroașă rapid, ceea ce permite o preparare ușoară chiar și cu ingrediente acide.
Gustul este completat de stabilitate și textură cremoasă. Are un randament crescut, datorită volumului mare (2,7 ori pentru 1 litru de smântână utilizată) și își menține stabilitatea în timp.
Pentru a beneficia de calitățile Voilà Professionnel, se recomandă Chefilor și Chef Cofetarilor să păstreze produsul la frigider cel puțin 12 ore înainte de mixare. Înainte de utilizare, este recomandat să agite bine pentru a omogeniza compoziția. Toarnă produsul răcit (+2 °C…+10°C) într-un bol rece, curat. Mixează la viteză medie pentru câteva minute, apoi mixează la viteză maximă până la final. Timpul de mixare depinde de aparat, cantitate și textura dorită.
Ingrediente: smăntănă din lapte de vaca UHT, stabilizator: caragenan
Alergeni: conține lapte
Valoare energetică: 1382 kJ /335 kcal
Valori nutriționale medii pentru 100ml produs: grăsimi 35g din care saturate 25g, carbohidrați 3.1g din care zaharuri 3.1g, proteine 2.0g, sare 0.06g
Depozitare: A se păstra la temperatură între 0°C și 5°C. După desigilare a se păstra la frigider și a se consuma in maximum 3 zile. A nu se congela.
ATENȚIE: Pe perioada verii, când temperaturile depășesc 25°C, produsul se livrează doar la cererea clientului !