Ciocolată neagră belgiană.
Caracteristici:
- Ciocolată belgiană extrafină
- 55% conținut de masă de cacao
- Ideală pentru aromatizare, ganache, mousse-uri, figurine de ciocolată, tablete și praline sau decoruri
- Gust echilibrat dulce-amărui
- 100% vanilie naturală, 100% unt de cacao
Avantaje client:
- Sub formă de dropsuri pentru utilizare cât mai ușoară
- Versatilitate ridicată – se poate utiliza pentru nenumărate aplicații
- Produsă exclusiv în Belgia – permite etichetare “cu ciocolată belgiană veritabilă”
- Răspunde cerințelor celor mai exigenți ciocolatieri
Avantaje consumator:
- Gust echilibrat de cacao
- Textură extrafină
- 100% vanilie naturală, 100% unt de cacao
Depozitare: Se pastrează în locuri întunecate, uscate, fără miros, ferite de lumina soarelui și o temp 16 – 20°C. După fiecare utilizare păstrați ambalajul închis.
LIVRAREA CIOCOLATEI PE PERIOADA VERII:
La temperaturi peste 26°C, untul de cacao din produsele de ciocolată poate începe să se topească și să recristalizeze sub formă de dâre sau pete albe pe suprafața ciocolatei.
Acest fenomen se numește “înflorirea grăsimii”. Deși nu are un aspect perfect, ciocolata înflorită este sigură pentru consum și poate fi utilizată în rețete.
De asemenea dropsurile de ciocolată se pot înmuia și lipi între ele iar ciocolata să fie livrată sub formă de bulgări. Ciocolata este sigură pentru consum și poate fi utilizată în rețete.