Ciocolată belgiană extrafină cu conținut de 35% unt de cacao.
Ideală pentru aromatizare, ganache, mousse-uri, figurine de ciocolată, tablete, praline și decoruri.
Caracteristici:
– gust echilibrat de lapte;
– textură extrafină;
– 100% vanilie naturală;
– 100% unt de cacao;
– fără adaos de alte grăsimi vegetale;
– sub formă de dropsuri;
– versatilitate ridicată.
Ingrediente: zahăr, unt de cacao, lapte praf, masă de cacao, amulsifianti: lecitină de soia (E322), arome: vanilie naturală
Alergeni: Poate conține urme de lapte, nuci si alte seminte aleaginoase.
Valori nutritionale medii pe 100 g / produs: Energie 563 kcal/ 2357 kJ, Grasimi: 36,2 g (din care acizi grasi saturati: 21,8 g), Carbohidrati:50,9 g, (din care zaharuri: 49,9 g), Proteine: 7 g, Fibre: 2,0 g, Sare: 0,21 g.
Depozitare: Se pastrează în locuri întunecate, uscate, fără miros, ferite de lumina soarelui È™i o temp 12 – 20°C. După fiecare utilizare păstraÈ›i ambalajul închis.
LIVRAREA CIOCOLATEI PE PERIOADA VERII:
La temperaturi peste 26°C, untul de cacao din produsele de ciocolată poate începe să se topească și să recristalizeze sub formă de dâre sau pete albe pe suprafața ciocolatei.
Acest fenomen se numeÈ™te “înflorirea grăsimii”. DeÈ™i nu are un aspect perfect, ciocolata înflorită este sigură pentru consum È™i poate fi utilizată în reÈ›ete.
De asemenea dropsurile de ciocolată se pot înmuia și lipi între ele iar ciocolata să fie livrată sub formă de bulgări. Ciocolata este sigură pentru consum și poate fi utilizată în rețete.

