Ciocolată belgiană albă.
Caracteristici:
- Ciocolată belgiană extrafină
- 30% conținut de unt de cacao
- Ideală pentru aromatizare, ganache, mousse-uri, figurine de ciocolată, tablete și praline sau decoruri
- Gust plăcut de lapte
- 100% vanilie naturală
- 100% unt de cacao, fără adaos de alte grăsimi vegetale
Avantaje client:
- Sub formă de dropsuri pentru utilizare cât mai ușoară
- Versatilitate ridicată
- Produsă exclusiv în Belgia – permite etichetare “cu ciocolată belgiană veritabilă”
- Răspunde cerințelor celor mai exigenți ciocolatieri
Avantaje consumator:
- Gust plăcut de lapte
- Textură extrafină
- 100% vanilie naturală, 100% unt de cacao
Depozitare: Se pastrează în locuri întunecate, uscate, fără miros, ferite de lumina soarelui și o temp 16 – 20°C. După fiecare utilizare păstrați ambalajul închis.
LIVRAREA CIOCOLATEI PE PERIOADA VERII:
La temperaturi peste 26°C, untul de cacao din produsele de ciocolată poate începe să se topească și să recristalizeze sub formă de dâre sau pete albe pe suprafața ciocolatei.
Acest fenomen se numește “înflorirea grăsimii”. Deși nu are un aspect perfect, ciocolata înflorită este sigură pentru consum și poate fi utilizată în rețete.
De asemenea dropsurile de ciocolată se pot înmuia și lipi între ele iar ciocolata să fie livrată sub formă de bulgări. Ciocolata este sigură pentru consum și poate fi utilizată în rețete.