Cremă de cacao pentru glasat caracterizată prin textură, cremozitatea și gust, indiferent de utilizarea ei: umplutură, glazură sau aromă. Întreaga linie Caravella este fără grăsimi hidrogenate.
Caracteristici:
– Grăsime: 35 – 38%
Utilizare:
– Glasarea produselor după coacere
Ingrediente: zahăr, uleiuri și grăsimi vegetale nehidrogenate (grăsimi de palmier), uleiuri (rapiță și floarea soarelui și porumb și soia în proporție variabilă), praf de cacao (20%), produs vegetal care contine si lapte pulbere, emulgator (lecitină din SOIA E322), aromă (vanilină)
Valori nutritionale pentru 100g de produs: Valoare energetică 2338 kJ / 560 kcal, Grăsimi 33,1 g, din care acizi grași saturați 18 g, Glucide 60,8 g, din care zaharuri 60,8 g, Proteine 4,9 g, Sare 0,2 g.
Depozitare: Pentru a-și păstra toate proprietățile, se recomandă păstrarea la o temperatură de până la 25°C și o umiditate relativă sub 70%.