Sirop de glucoză perfect pentru bezele cu textură cremoasă, înghețată fină, fondant și icing, nuga, batoane de granola dar și pentru obținerea caramelului perfect. Calitatea siropului de glucoză are un impact direct asupra calității produsului finit.
Utilizare:
– În industria alimentară siropul de glucoză are rolul de a preveni cristalizarea zahărului în dulciuri (jeleuri, gemuri) sau ca îndulcitor.
– În cofetărie se utilizează la bomboane, caramele, jeleuri, bezele, fondant, icing, royal icing, ciocolată. Se utilizează împreună cu CMC (carboxi-metil-celuloza) în obținerea pastei pentru flori, și în icing și royal icing datorită proprietății de păstrare a texturii umede și a unei consistențe moi.
Produs pentru uz profesional , nu trebuie consumat ca atare !
Ingrediente : sirop de glucoza , conservant ( hidroxid de sodiu, sulfiti)
Valori nutritionale pentru 100g de produs : energie : 316 Kcal proteine 0.0g carbohidrati 79g ( din care zaharuri 28g ) grasimi 0.0g ( din care saturate 0.0g ) sare 0.01g
Depozitare: În locuri răcoroase, uscate și ventilate, în containere bine închise și ferit de lumina directă ș căldură.