Cremă fondantă neagră cu aromă de ciocolată gata de utilizare pentru decorațiuni, glazură și unt. Datorită formulei sale, glazura rămâne stabilă și strălucitoare mult timp chiar și la temperaturi foarte scăzute (-18… -20 °C).
Mod de utilizare:
Clasic:
Încălziți 1kg de fondant la cuptorul cu microunde sau la bain-marie la aproximativ 40-50 °C, adăugați de la 10 până la 60g apă pentru fiecare kilogram de produs în funcție de fluiditatea pe care doriți să o obțineți; apoi folosiți.
Sac à poche (Foarte utilă pentru a glazura biscuiti, cupcakes sau produse de patiserie in general):
Încălziți fondantul între 40 și 50 °C apoi adăugați 5 până la 60g de apă dacă doriți să obțineți o fluiditate mai mare, apoi puneți-l într-un sac à poche și strecurați-l.
Fondantul va menține un strat crocant la suprafață și un interior moale.
Ingrediente: zahăr lichid, sirop de glucoză, grăsimi vegetale rafinate (palmier, bumbac, șofrăn, floarea soarelui, shea, ilipe), pudră de cacao cu conținut scăzut de grăsimi, arome, emulgatori: E471, E322.
Atenție: Poate conține urme de nuci (migdale, alune, nuci) și fistic), soia, ulei de nucă, ulei de arahide și ulei de susan.
Informatii nutritionale pentru 100g de produs: Valoare energetica: 1512 kJ/ 356 kcal, Grasimi: 0g din care acizi grasi saturati 0g, Glucide 89g din care zaharuri 89g, Proteine 0g, Sare 0g
Depozitare: A se păstra într-un loc răcoros și uscat.