O ciocolată intensă și bine echilibrat cu miros de caramel. Savoarea și echilibrul său extraordinar îi permite să fie utilizată într-o gamă largă de aplicații.
Cacao (minim) 35%
Zahăr (maxim) 40%
Unt de cacao (medie) 31%
Grăsime totală (medie) 38%
Lapte praf (medie) 23%
Ingrediente: zahăr, unt de cacao, lapte praf, masă de cacao, emulgator- lecitină de soia, extract de vanilie. Fără gluten!
Depozitare: Se pastrează în locuri întunecate, uscate, fără miros, ferite de lumina soarelui, la o temperatură de max 18°C și umiditate nu mai mare de 50%. După fiecare utilizare păstrați ambalajul închis.
LIVRAREA CIOCOLATEI PE PERIOADA VERII:
La temperaturi peste 26°C, untul de cacao din produsele de ciocolată poate începe să se topească și să recristalizeze sub formă de dâre sau pete albe pe suprafața ciocolatei.
Acest fenomen se numește “înflorirea grăsimii”. Deși nu are un aspect perfect, ciocolata înflorită este sigură pentru consum și poate fi utilizată în rețete.
De asemenea dropsurile de ciocolată se pot înmuia și lipi între ele iar ciocolata să fie livrată sub formă de bulgări. Ciocolata este sigură pentru consum și poate fi utilizată în rețete.