Ciocolată neagră recomandată pentru acoperiri, cu un echilibru deosebit între masa de cacao și untul de cacao, conferindu-i acesteia un gust intens, persistent, de cacao.
Substanta uscata de cacao este de 60 %.
Ingrediente: masa de cacao 60%, zahar 26%, pudra de cacao cu grasimi reduse 2%, emulsificator: lecitina de soia (E322), aroma naturala de vanilie.
Alergeni: poate contine urme de lapte, gluten, soia
Tip Produs: Ciocolata Veritabila
Total Grasime (%): 38.9%
Continut min. de CACAO (%): 60%
Continut min. de LAPTE (%): 0%
Fluiditate (picaturi): 2
Forma de prezentare: Dropsuri
Valoare energetica: 2518KJ/605Kcal, Grasimi: 43,3g, din care acizi grasi saturati: 26g, Glucide: 45,1g, din care zaharuri: 45,1g, Fibre: 0,1g, Proteine: 8,7g, Sare:0,25g
Depozitare: Se pastrează în locuri întunecate, uscate, fără miros, ferite de lumina soarelui, temp 12 – 20°C si umiditate nu mai mare de 70%. După fiecare utilizare păstrați ambalajul închis.
LIVRAREA CIOCOLATEI PE PERIOADA VERII:
La temperaturi peste 26°C, untul de cacao din produsele de ciocolată poate începe să se topească și să recristalizeze sub formă de dâre sau pete albe pe suprafața ciocolatei.
Acest fenomen se numește “înflorirea grăsimii”. Deși nu are un aspect perfect, ciocolata înflorită este sigură pentru consum și poate fi utilizată în rețete.
De asemenea dropsurile de ciocolată se pot înmuia și lipi între ele iar ciocolata să fie livrată sub formă de bulgări. Ciocolata este sigură pentru consum și poate fi utilizată în rețete.