Ciocolata alba de calitate superioara, cremoasa, fluiditate ridicata, usurinta in cristalizare, culoare ivory, continut redus de zahar, textura extrem de fina si placuta.
Ideala pentru umpluturi, acoperiri praline si inghetata. Se poate combina cu toate tipurile de creme de patiserie.
Recomandari de utilizare:
In ciocolaterie
Ciocolata Edelweiss este baza pentru umpluturile bomboanelor de ciocolata. Excelenta pentru modelarea pralinelor, a figurinelor goale, a decoratiunilor din ciocolata si a oualor de Paste. De asemenea, in aceasta ciocolata se incorporeaza foarte bine colorantii alimentari liposolubili.
In cofetarie
Excelenta in prepararea glazurilor si crearea de creme, mousse, potrivite ca baza de ciocolata pentru toate preparatele de cofetarie.
In fabricarea inghetatei
Excelenta pentru o inghetata cremoasa de ciocolata alba, poate fi combinata si cu arome de caramel, zabaglione, migdale si seminte de pin. Potrivita pentru decoratiuni, precum si pentru realizarea suporturilor din ciocolata pentru inghetata
Ingrediente: zahar, unt de cacao, lapte praf , zer din lapte , emulgator lecitina din soia , aroma naturala vanilie . Fara gluten
Valori nutritionale per 100 gr produs: energie 566Kcal, grasimi 37,1 gr( din care acizi grasi saturati 22,3 gr 0, carbohidrati 49,4 gr ( din care zaharuri 48,6gr), proteine 7,9 gr, fibre 1,1gr ,sare 0,25 gr
Alergeni: lactoza, lecitina din soia
Depozitare: loc curat, uscat, la temperaturi intre 12-20ºC, umiditate nu mai mare de 70%
LIVRAREA CIOCOLATEI PE PERIOADA VERII:
La temperaturi peste 26°C, untul de cacao din produsele de ciocolată poate începe să se topească și să recristalizeze sub formă de dâre sau pete albe pe suprafața ciocolatei.
Acest fenomen se numește “înflorirea grăsimii”. Deși nu are un aspect perfect, ciocolata înflorită este sigură pentru consum și poate fi utilizată în rețete.
De asemenea dropsurile de ciocolată se pot înmuia și lipi între ele iar ciocolata să fie livrată sub formă de bulgări. Ciocolata este sigură pentru consum și poate fi utilizată în rețete.