Făina degresată din nuci de cocos este produsă prin măcinarea miezului de nucă de cocos după ce uleiul a fost extras parțial. Aceasta este cunoscută pentru conținutul său bogat în fibre și aroma sa deosebită de cocos, fiind utilizată frecvent în rețetele culinare, mai ales în bucătăria fără gluten.
Valoarea energetică (calorii) a 100 g de produs: 350-400 kcal
Ingrediente: proteine 15-20g, grăsimi 8-12g (majoritatea sunt acizi grași saturați), carbohidrați 60-65g, fibre 35-45g, fier, potasiu magneziu, vit. C (în cantități mici)
Utilizări: produse de panificație fără gluten, biscuiți și prăjituri, clătite și waffe, smoothie-uri, crustă pentru tarte și plăcinte, batoane energizante, îngroșător pentru supe și sosuri, topping pentru iaurt și fructe, zlternative pentru pesmet, deserturi fără coacere.
Mod de ambalare: pungă 1 kg
Prezentare: VRAC. Ambalarea se face de către 2G IMPEX în pungă de plastic transparentă cu eticheta produsului.



