Piureul poate fi folosit pentru prepararea deserturilor, sorbeturilor, înghețatei, mousse-urilor de fructe, jeleurilor de fructe, glazurilor, cocktailurilor și consumat în forma sa pură.
100% produs natural, fără coloranți și arome!
Beneficii:
– Păstrează gustul și aroma naturală a fructelor proaspete, fiind un ingredient ideal pentru produse de cofetărie, deserturi și băuturi;
– Poate fi folosit pentru a prepara o varietate de feluri de mâncare și băuturi, de la prăjituri și înghețată la cocktailuri și sucuri. Adaugă o aromă și o savoare răcoritoare de fructe oricărei rețete;
– Este ideal pentru prepararea umpluturilor pentru prăjituri și plăcinte, precum și pentru prepararea glazurilor și sosurilor;
– Datorită culorii și aromei sale bogate, piureul poate fi folosit pentru a decora și garni diverse deserturi, adăugându-le aspect estetic și savoare;
– Piureul pasteurizat Fruityland cu 10% zahăr a câștigat încredere și popularitate în rândul cofetărienilor și unităților de catering datorită calității, gustului și versatilității sale în utilizare.
Ingrediente: suc și pulpă de caise 90%, zahăr din trestie 10%. Fără OMG!
Valoare energetică și conținut caloric la 100g: 344.41 kJ / 82.26 kcal
Valoarea nutrițională a 100g de produs: carbohidrați 20.7g din care zaharuri 16.0g, proteine 0.63g, grăsimi 0.12g din care saturate 0.02g, sare 0.0g
Țara de origine: Ucraina
Mod de prezentare: bidon plastic 1kg
Depozitare: A se păstra într-un loc uscat și întunecat la 1-15°C. După deschidere, a se păstra la 1-4°C. Termenul de valabilitate după deschidere este de 5 zile.