Ingrediente: zahăr, ulei vegetal (nucă de cocos, palmier) în proporții variabile, cacao pudră 12%, stabilizator: E492, emulsifiant: lecitină de soia
Valoare energetica pentru 100g de produs: 555 kcal
Valori nutritionale medii pe 100g/produs: grăsimi 35.4g din care saturate 32.9g, carbohidrați 51.9g din care zaharuri 50.2g, proteine 4.7g, sare 0.18g
Alergeni: soia, lapte, urme de fructe cu coajă lemnoasă
Depozitare: Se pastrează în locuri întunecate, uscate, fără miros, ferite de lumina soarelui și o temp 12 – 20°C. După fiecare utilizare păstrați ambalajul închis.
Mod de ambalare: pungă 1 kg
Prezentare: VRAC. Ambalarea se face de către 2G IMPEX în pungă de plastic transparentă cu eticheta produsului.
LIVRAREA CIOCOLATEI PE PERIOADA VERII:
La temperaturi peste 26°C, untul de cacao din produsele de ciocolată poate începe să se topească și să recristalizeze sub formă de dâre sau pete albe pe suprafața ciocolatei.
Acest fenomen se numește “înflorirea grăsimii”. Deși nu are un aspect perfect, ciocolata înflorită este sigură pentru consum și poate fi utilizată în rețete.
De asemenea dropsurile de ciocolată se pot înmuia și lipi între ele iar ciocolata să fie livrată sub formă de bulgări. Ciocolata este sigură pentru consum și poate fi utilizată în rețete.


