Colorantul albastru este un colorant alimentar hidrosolubil (solubil în apa) cu o concentratie intensa de culoare, sub forma de pulbere.
Recomandat pentru creatiile executate cu zahar – zahar tras, zahar suflat, zahar turnat. De asemenea se recomanda pentru colorarea prajiturilor, a produselor de patiserie, umpluturilor, pastelor de zahar (icing, fondant, martipan), macarons si mousses.
Mod de utilizare: dizolvati colorantul in apa inainte de a-l adauga in amestecurile de cofetarie si patisserie. Atentie: doar 1 varf de cutit este suficient pentru obtinerea a 1 L de produs lichid!
Colorant alimentar pentru utilizare în produsele alimentare și doze în conformitate cu Regulamentul (UE) nr. 1129/2011 și cu Regulamentul (UE) nr. 231/2012
Compozitie: E132 – indigo carmin
Dozare: Conf. Reg. CE NR. 1333/2008, în decorațiuni, învelișuri, sosuri și umpluturi: max. 1.2g/kg
Atentie: Poate avea un efectadvers asupra activitatii și atentiei la copii
Depozitare: Depozitati in locuri racoroase si uscate, inchideti bine capacul dupa utilizare.