Recomandata pentru glazurarea torturilor si prajiturilor, inghetata si produselor refrigerate, cremelor bavareze, mousse etc.
Ingrediente: sirop de glucoza-fructoza, zahar, apa, piure de capsuni 3%, agent de gelifiere: pectina (E440), amidon modificat, regulator de aciditate: acid citric (E202) – citrati de sodiu (E331), stabilizator: calcium chloride (E509), colorant: E120 – E160a – E150a, aroma, conservant: sorbat de potasiu (E202).
Utilizare: luati cantitatea necesara de glazura si incalziti-o in cuptorul cu microunde (400-500W) sau la bain-marie la temperatura de 45-50C, se amesteca incet fara a se ingloba aer, pentru omogenizare. Plasati produsul pe care doriti sa il glasati pe un gratar si turnati glazura. Se intinde cu o spatula si se scutura gratarul pentru cateva secunde.
Valoare nutritivă pentru 100g de produs: Valoare energetică 1069 kJ / 255,14 kcal, Grăsimi 0 g, din care acizi grași saturați 0 g, Glucide 63,88 g, din care zaharuri 37,69 g, Proteine 0 g, Sare 0 g.
Alergeni: gluten
Atentie: Poate afecta negativ atentia si activitatea copiilor
Depozitare: Se depoziteaza in ambalajul original, in incaperi racoroase (max 20C).