Glazura densa, cremoasa, inchisa la culoare, pe baza de caramel. Recomandata pentru glazurarea torturilor si prajiturilor, inghetatei si produselor refrigerate, cremelor bavareze, mousse etc
Isi pastreaza stralucirea chiar si la temperaturi de -20C.
Ingrediente: 97% caramel (zahar, sirop glucoza-fructoza, apa), amidon de porumb, agent de ingrosare E406, regulator de aciditate E330, agent de gelifiere E440, conservant E202, arome, colorant E120.
Alergeni: Poate contine urme de lapte!
Recomandare de utilizare: luati cantitatea necesara de glazura si incalziti-o in cuptorul cu microunde sau la bain-marie la temperatura de 45-50C, apoi amestecati rapid pentru omogenizare (miscari scurte si rapide, pentru a nu ingloba aer in timpul amestecarii). Plasati produsul pe care doriti sa il glasati pe un gratar si turnati glazura.
Valoare nutritivă pentru 100g de produs: Valoare energetică 1069 kJ / 255,14 kcal, Grăsimi 0 g, din care acizi grași saturați 0 g, Glucide 63,88 g, din care zaharuri 37,69 g, Proteine 0 g, Sare 0 g.
Se depoziteaza in ambalajul original, in incaperi racoroase (max 20C).