Amestec de pulbere pentru producerea umpluturilor termostabile de cremă cu o aromă delicioasă de vanilie.
Utilizare: 400g Creme Carmona Special / 1kg apă (lapte). Se amestecă aproximativ 2min
Crema pudră de vanilie Cream Patisserie se poate folosi la prepararea cremei de vanilie pentru umplerea eclerelor, chourilor și croissante-urilor.
Alergeni: lapte si derivate din lapte, gluten
Ingrediente: apă, sirop de glucoză, zahăr, amidon modificat din porumb, ulei vegetal de cocos, agenți de îngroșare : (E401, E460, E466), colorant : (E160a), sare, conservant: (E202), aromă, aromă naturală de vanilie (0.05%), corectori de aciditate : (E330, E516), vanilină, emulsifianți : (E472e, E450iii).
Valori nutriționale pentru 100g de produs: Valoare energetică 1026 kJ / 242 kcal, Grăsimi 0,5 g, din care acizi grași saturați 0,4 g, Glucide 59 g, din care zaharuri 47 g, Proteine 0,1 g, Sare 0,19 g
Depozitare: A se pastra la locuri intunecate si inchise, departe de diferite mirosuri