Pasta Ferrero Rocher este o cremă concentrată, din materii prime de înaltă calitate. Aroma obținută este cea a renumitelor bomboane prin combinarea gustului intens de ciocolată, alune de padure și napolitană crocantă.
Se poate utiliza atât pentru gelaterii cât și pentru cofetării, obținându-se creme pentru torturile Ferrero, umpluturi macarons, umpluturi bomboane, deserturi semifreddo etc.
Ingrediente:alune padure 38%,ulei rapita,sucroza,ulei cocos,emulgator-lecitina soia E322,lapte praf degresat,cacao pudra
Valoare energetică pentru 100g de produs: 160 kcal
Valori nutriționale pentru 100g de produs: grăsimi 0,5g din care saturate 0,1g carbohidrați 36g din care zaharuri 34g sare 0,05g proteine 0,7g
Alergeni: conține nucifere, lactoză
Stocare: într-un loc întunecat și uscat la o temperatură ambiantă de < 25 °C