Ingrediente: grăsime vegetală, zahăr, apă, pudră de cacao, umectant E422, cremă de lapte, sirop de glucoză, masă de cacao, agenți emulgatori E492 E476 E435 E322 E472e, aromă de ciocolată neagră identică în natură, regulator de aciditate E330, conservanți E202 E200, sareunt de cacao
Atenție: Culorile pot avea un efect negativ asupra concentrării și activității copiilor.
Mod de utilizare:
Ganache-ul este topit la cuptorul cu microunde sau Bain-Marie la 36-38°C. În timpul procesului de topire, produsul se amestecă cu o spatulă. Produsul se toarnă încet pe tort. Acoperirea este finalizată cu ajutorul unei spatule. După ajungerea la temperatura camerei se pune în frigider 3-5 minute.SE PATE FOLOSII SI CA CREMA de interior
Informații nutriționale pentru 100g produs: valoare energetică 384 kcal / 1595 kJ, grăsime 27g din care saturate 14.4g, carbohidrați 40.1g din care zaharuri 23.9g, amidon 0.2g, fibre alimentare 3.2g, proteină 2.5g, sodiu/sare 4.7/11.8mg, vit. A 0ug, vit. C 0ug, calciu 5.5mg, fier 0mg
Depozitare: A se păstra închisă într-un loc răcoros și uscat, max. 25°C. După deschidere își poate menține strălucirea și proprietățile structurale până la 3 zile la +4°C.