Glazură flexibilă cu gust și culoare de zmeură, este perfectă pentru acoperirea, glazurarea și decorarea produselor de patiserie și cofetărie.
Este pe bază de grăsimi și foarte flexibilă – nu crapă (când se taie glazura sau se mușcă din prăjitură). Este colorată cu coloranți naturali și nu conține arome artificiale, având un gust foarte delicios. Stabilă la congelare și decongelare.
Utilizare: Produsul se topește la 45-50°C, se omogenizează și se aplică pe produs la o temperatură de 40-42°C.
Ingrediente: zahăr, grăsimi și uleiuri vegetale (sâmbure de palmier, palmier, ulei de cocos, ulei de floarea soarelui), lactoză pudră (din lapte), concentrat de sfeclă roșie, concentrat (ridish, coacăze negre, măr), emulgator (lecitină de floarea soarelui (E322)), arome naturale
Depozitare: A se păstra în spații răcoroase, întunecate, uscate, ferite de surse de caldură (temp. 12 – 22°C și umiditate max. 75%).