Zephyr Caramel are toate calitățile ciocolatei albe Zephyr și în plus o aromă extraordinară de lapte caramelizat ce ne amintește de aroma binecunoscută a “Salted Butter Caramel”.
Este recomandată pentru ganasurile de cofetărie, mousse, glazuri, turnare în forme și pentru fântâna cu ciocolată.
Ingrediente: zahar, unt de cacao, lapte praf integral, masa de cacao, lapte praf degresat, zahar caramelizat (1.5%), emulsificator: lecitina de soia, extract de paprika, aroma naturala de vanilie
Alergeni: poate contine urme de soia sau lapte
Continut min. de LAPTE (%): 30%
Total Grasime (%): 39%
Continut min. de CACAO (%): 35%
Fluiditate (picaturi): 5
Tip Produs: Ciocolata Veritabila
Forma de prezentare: Dropsuri
Mod de ambalare: Punga 2.5 Kg
Depozitare: Se pastrează în locuri întunecate, uscate, fără miros, ferite de lumina soarelui, temp 12 – 20°C si umiditate nu mai mare de 70%. După fiecare utilizare păstrați ambalajul închis.
LIVRAREA CIOCOLATEI PE PERIOADA VERII:
La temperaturi peste 26°C, untul de cacao din produsele de ciocolată poate începe să se topească și să recristalizeze sub formă de dâre sau pete albe pe suprafața ciocolatei.
Acest fenomen se numește “înflorirea grăsimii”. Deși nu are un aspect perfect, ciocolata înflorită este sigură pentru consum și poate fi utilizată în rețete.
De asemenea dropsurile de ciocolată se pot înmuia și lipi între ele iar ciocolata să fie livrată sub formă de bulgări. Ciocolata este sigură pentru consum și poate fi utilizată în rețete.