Gust intens de cacao cu un echilibru perfect între gustul amărui și notele citrice. Este un produs din gama Premium Cacao Barry a brandului Callebaut.
Cu o metoda unica si noua de fermentatie denumita FERMENTATIE Q de catre producatorul de ciocolata Premium Cacao Barry are un gust puternic si pur de cacao.
Ingrediente: pastă de cacao, zahăr, pudră de cacao cu conținut scăzut de grăsimi, emulgator: lecitină de soia, aromă naturală de vanilie.
Valoare energetica pentru 100g de produs: 550 kcal
Valori nutritionale: medii pe 100g/produs: grasimi: 36,6 g (din care acizi grasi saturati: 21,9 g), Carbohidrati: 45,5 g (din care zaharuri 42,8 g), proteine 5,1 g, Fibre 8,1 g, Sare 0,01 g.
Alergeni: soia, poate conșine urme de lapte
Depozitare: Se pastrează în locuri întunecate, uscate, fără miros, ferite de lumina soarelui și o temp 12 – 20°C. După fiecare utilizare păstrați ambalajul închis.
Total Grasime (%): 32%
Continut min. de CACAO (%): 65%
Tip Produs: ciocolata veritabila
Continut min. de LAPTE (%): 0%
Fluiditate (picaturi): 2
Forma de prezentare: dropsuri
Mod de ambalare: punga 1 Kg
LIVRAREA CIOCOLATEI PE PERIOADA VERII:
La temperaturi peste 26°C, untul de cacao din produsele de ciocolată poate începe să se topească și să recristalizeze sub formă de dâre sau pete albe pe suprafața ciocolatei.
Acest fenomen se numește “înflorirea grăsimii”. Deși nu are un aspect perfect, ciocolata înflorită este sigură pentru consum și poate fi utilizată în rețete.
De asemenea dropsurile de ciocolată se pot înmuia și lipi între ele iar ciocolata să fie livrată sub formă de bulgări. Ciocolata este sigură pentru consum și poate fi utilizată în rețete.