Această cuvertură este excelentă pentru scufundare, acoperire, umplutură, ganache, mousse și decorațiuni.
Ingrediente: zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, masă de cacao, zahăr caramelizat, lapte praf degresat, lecitină de soia, aromă naturală de vanilie.
Alergeni: soia, poate contine urme de lapte
Conditii de depozitare: Se pastrează în locuri întunecate, uscate, fără miros, ferite de lumina soarelui și o temp 12 – 20°C. După fiecare utilizare păstrați ambalajul închis.
Total Grasime (%): 37%
Fluiditate (picaturi): 4
Continut min. de CACAO (%): 31%
Continut min. de LAPTE (%): 25%
Forma de prezentare: dropsuri
LIVRAREA CIOCOLATEI PE PERIOADA VERII:
La temperaturi peste 26°C, untul de cacao din produsele de ciocolată poate începe să se topească și să recristalizeze sub formă de dâre sau pete albe pe suprafața ciocolatei.
Acest fenomen se numește “înflorirea grăsimii”. Deși nu are un aspect perfect, ciocolata înflorită este sigură pentru consum și poate fi utilizată în rețete.
De asemenea dropsurile de ciocolată se pot înmuia și lipi între ele iar ciocolata să fie livrată sub formă de bulgări. Ciocolata este sigură pentru consum și poate fi utilizată în rețete.