Ciocolata alba premium Zephyr este produsa din boabe de cacao din regiunea de vest a Africii si promite un gust intens, aroma purnica de lapte si textura delicata.
Aceasta ciocolata alba este, de asemenea, ideala ca baza pentru glazuri colorate. Colorarea glazurilor se poate face cu coloranti liposolubili.
Recomandari de utilizate:
Intr-o masina de temperat sau intr-un cuptor, topiti ciocolata la 40°C. Odata topita, amestecati in jur de 1/3 din ciocolata ne-topita.Amestecati cu o spatula. Acest lucru va reduce temperatura la 26°C, care este temperatura ideala pentru utilizarea ciocolatei (temperatura ciocolatei trebuie mentinuta la 28°C pe tot parcursul lucrului). Se foloseste la ganas de patiserie, mousse, inghetata, ganache torturi dar si pentru fantana de ciocolata.
Ingrediente: zahar, unt de cacao, Lapte praf integral, Lapte praf degresat, emulsificator: lecitina de Soia.
Alergeni: soia, poate contine urme de lapte
Valori nutritionale medii pe: 100g Energie (kJ): 2500 kJ Energie (kcal): 597 kcal Grasimi: 42 g – din care grasimi saturate: 25 g Carbohidrati: 47 g – din care zaharuri: 47 g Proteine: 7.5 g Sare: 0.25 g
Total Grasime (%): 40%
Continut min. de LAPTE (%): 26%
Fluiditate (picaturi): 5
Tip Produs: Ciocolata Veritabila
Continut min. de CACAO (%): 34%
Forma de prezentare: Dropsuri
Mod de ambalare: Punga 5 Kg
Depozitare: Se pastrează în locuri întunecate, uscate, fără miros, ferite de lumina soarelui, temp 12 – 20°C si umiditate nu mai mare de 70%. După fiecare utilizare păstrați ambalajul închis.
LIVRAREA CIOCOLATEI PE PERIOADA VERII:
La temperaturi peste 26°C, untul de cacao din produsele de ciocolată poate începe să se topească și să recristalizeze sub formă de dâre sau pete albe pe suprafața ciocolatei.
Acest fenomen se numește “înflorirea grăsimii”. Deși nu are un aspect perfect, ciocolata înflorită este sigură pentru consum și poate fi utilizată în rețete.
De asemenea dropsurile de ciocolată se pot înmuia și lipi între ele iar ciocolata să fie livrată sub formă de bulgări. Ciocolata este sigură pentru consum și poate fi utilizată în rețete.