Crema pudră de vanilie Cream Patisserie se poate folosi la prepararea cremei de vanilie pentru umplerea eclerelor, chourilor și croissante-urilor.
Rețeta de bază: 100g cremă de vanilie si 250g apă sau lapte rece, bagate la malaxor, apoi se amestecă cu 0.350g frișcă lichidă. Se recomandă să se lase produsul la frigider 15 minute înainte de utilizare.
Ingrediente: zahăr, amidon de cartof, lapte praf, sodium alginat-polizaharida, colorant (beta caroten), aromă vanilie
Valoare energetică per 100g de produs: 1026 kJ / 242 kcal
Valoare nutrițională per 100g de produs: grăsimi 0,5 g, din care acizi grași saturați 0,4 g, glucide 59 g, din care zaharuri 47 g, proteine 0,1 g, sare 0,19 g.
Alergeni: lapte si derivate lapte, gluten
Depozitare: Se pastrează în locuri întunecate, uscate, fără miros și ferite de lumina soarelui. După fiecare utilizare păstrați ambalajul închis.