Ciocolată belgiană extrafină cu conținut de 55% masă de cacao, sub formă de dropsuri.
Este ideală pentru aromatizare, ganache, mousse-uri, figurine de ciocolată, tablete și praline sau decoruri.
Caracteristici:
– gust intens dulce-amărui, specific ciocolatei negre;
– textură extrafină;
– 100% vanilie naturală;
– 100% unt de cacao, fără adaos de alte grăsimi vegetale;
– versatilitate ridicată.
Ingrediente: masă de cacao, zahăr, unt de cacao, emulsifianți: lecitină de soia (E322), arome: vanilie naturală
Alergeni: soia
Valori nutritionale: Energie / Kcal 547.1, fibre alimentare 7.8g, zaharuri adaugate 44.0g, colesterol < 2.0mg, acizi grasi polinesaturati 1.4g, acizi grasi saturati 21.7g, total grasimi 35.0g
Depozitare: Se pastrează în locuri întunecate, uscate, fără miros, ferite de lumina soarelui și o temp 12 – 20°C. După fiecare utilizare păstrați ambalajul închis.
LIVRAREA CIOCOLATEI PE PERIOADA VERII:
La temperaturi peste 26°C, untul de cacao din produsele de ciocolată poate începe să se topească și să recristalizeze sub formă de dâre sau pete albe pe suprafața ciocolatei.
Acest fenomen se numește “înflorirea grăsimii”. Deși nu are un aspect perfect, ciocolata înflorită este sigură pentru consum și poate fi utilizată în rețete.
De asemenea dropsurile de ciocolată se pot înmuia și lipi între ele iar ciocolata să fie livrată sub formă de bulgări. Ciocolata este sigură pentru consum și poate fi utilizată în rețete.



