Mini barele Callebaut sunt realizate cu una dintre cele mai fine ciocolate belgiane 811. Servite cu toate cafelele, băuturi calde și ceaiuri aduc un plus de plăcere.
Cantitate : 5 x 13.5g
Ciocolata extrem de bine echilibrata, perfecta pentru orice folosire. Una dintre retetele autentice create de Octaaf Callebaut, reteta nr. 811 a devenit una dintre retetele iconice de ciocolata ale lui Callebaut.
La fel ca cele mai fine bomboane belgiane, aceasta ciocolata este facuta din “amestec de cacao Wieze”. Intregul proces de prajire a boabelor de cacao garanteaza gustul sau complet, cu un gust solid de cacao si note fine de top.
Este usor a se combina cu o varietate larga de arome si ingrediente diferite.
Iubita de bucatarii chefs dIn Intreaga lume, 811 este ciocolata Callebaut cea mai folosita pentru produse de cofetarie, ganache, mousses, biscuiti, sosuri, bauturi si multe alte aplicatii. In mod sigur va va ajute sa obtineti rezultate finale perfecte de fiecare data.
Marimea unei tablete: 6,5 x 3,2 cm
Greutatea unei tableta: 13,5g
Ingrediente: masa de cacao, zahar, unt de cacao, emulsificatori: lecitina de soia (E322), aroma naturala de vanilie.
Substanta uscata de cacao 54,5 %.
Valori nutritionale: medii pe 100g/produs: Energie 550 kcal / 2303 kJ, grasimi: 36,6 g (din care acizi grasi saturati: 21,9 g), Carbohidrati: 45,5 g (din care zaharuri 42,8 g), proteine 5,1 g, Fibre 8,1 g, Sare 0,01 g.
Alergeni: soia, poate contine urme de lapte
Total Grasime (%): 37%
Fluiditate (picaturi): 3
Continut min. de CACAO (%): 54.5%
Continut min. de LAPTE (%): 0%
Tip Produs: ciocolata veritabila
Forma de prezentare: tableta
Depozitare: Se pastrează în locuri întunecate, uscate, fără miros, ferite de lumina soarelui și o temp 12 – 20°C. După fiecare utilizare păstrați ambalajul închis.
LIVRAREA CIOCOLATEI PE PERIOADA VERII:
La temperaturi peste 26°C, untul de cacao din produsele de ciocolată poate începe să se topească și să recristalizeze sub formă de dâre sau pete albe pe suprafața ciocolatei.
Acest fenomen se numește “înflorirea grăsimii”. Deși nu are un aspect perfect, ciocolata înflorită este sigură pentru consum și poate fi utilizată în rețete.
De asemenea tabletele de ciocolată se pot înmuia și lipi între ele iar ciocolata să fie livrată sub formă de bulgări. Ciocolata este sigură pentru consum și poate fi utilizată în rețete.