Alune crocante si sfarmate, amestecate cu caramel crocant.
Cu Hazelnut Bresilienne de la Callebaut aveti la indemana dvs o textura incantatoare si gustoasa pe care sa o adaugati creatiilor dulci.
Puteti de exemplu sa le presarati pe ciocolata moale, inainte de intarire, pentru a crea bomboane de ciocolata minunate si crocante.
Amestecate cu ciocolata, gianduja, ganache sau caramel, alunele caramelizate Hazelnut Bresilienne isi vor pastra textura crocanta.
Pot fi folosite si in umpluturi sau presarate pe aluat si coapte in cuptor.
Callebaut Chefs recomanda a nu se amesteca alunele cu preparate pe baza de crema sau pe baza de lichide, deoarece dupa o perioada de timp s-ar putea sa se inmoaie.
Si atunci cand este presarat “A la minut” pe deserturi, produse de patiserie si bauturi, alunele vor da o senzatie crocanta minunata si incantatoare, pe langa finisajul apetisant.
Produsul este ambalat in vid intr-o folie protectoare pentru a-si pastra gustul proaspat.
Ingrediente: zahar, alune 37%.
Valoare energetica pentru 100g de produs: 508kcal
Valori nutritionale: medii pe 100g/produs: grasimi: 24,1 g (din care saturate 2,6 g), Carbohidrati: 66,8 g (din care zahar 64,5 g), proteine 4,4 g, fibre 3,0 g, sare 0,0 g
Alergeni: fistic, poate contine alte tipuri de alune, nuci si lapte
Depozitare: Se pastrează în locuri întunecate, uscate, fără miros, ferite de lumina soarelui și o temp 12 – 20°C. După fiecare utilizare păstrați ambalajul închis.