Cu Ciocolata RUBY va trebui sa uitati de tot ce ati invatat despre ciocolata belgiana veritabila (neagra, cu lapte sau alba). RUBY va deschide calea spre noi creatii culinare delicioase!
Dupa ciocolata neagra, ciocolata cu lapte si ciocolata alba, RUBY este cea mai noua descoperire din ultimii 80 de ani! Nascuta din boabe de cacao ruby, fara coloranti, aditivi sau arome artificiale!
Dupa cele trei sortimente de ciocolata existente pana acum (orice alta ciocolata fiind un derivat al acestora prin adaos de arome, coloranti, fructe etc), RUBY este cea mai rara descoperire din ultimii 80 de ani! Natura mama ne-a surprins cu acest dar al boabelor de cacao rubinii si ne incanta simturile cu o experienta noua de culoare si gust – arome intense de fructe proaspete usor acrisoare!
Cu gustul si culoarea sa unica, ciocolata RUBY te invita sa creezi combinatii noi unice si sa explorezi noi idei pentru produsele de patiserie, cofetarie si brutarie.
Avand o fluiditate standard (3 picaturi), RUBY poate fi folosita pentru o gama larga de aplicatii, de la turnarea in forme pentru figurine si decoratiuni, incorporarea in mousse-uri si ganache, si multe altele.
Ingrediente: zahar, unt de cacao, Lapte praf degresat, Lapte praf integral, masa de cacao, emulsificator: lecitina de Soia, acid citric (E330), aroma naturala de vanilie.
Caracteristici: continut min. de LAPTE (%): 26.4%, continut min. de CACAO (%): 47.3%, total grasime (%): 35.9%, fluiditate (picaturi): 3, culoare Rubiniu, forma de prezentare dropsuri.
Valori nutritionale: medii pe 100 g / produs: Energie 563 kcal/ 2356 kJ, grasimi: 36 g (din care acizi grasi saturati: 22 g), carbohidrati: 50 g, (din care zaharuri: 49 g), proteine: 9,3 g, sare: 0,27 g
Alergeni: poate conține soia, urme de lapte
Depozitare: Se pastrează în locuri întunecate, uscate, fără miros, ferite de lumina soarelui și o temp 12 – 20°C. După fiecare utilizare păstrați ambalajul închis.
LIVRAREA CIOCOLATEI PE PERIOADA VERII:
La temperaturi peste 26°C, untul de cacao din produsele de ciocolată poate începe să se topească și să recristalizeze sub formă de dâre sau pete albe pe suprafața ciocolatei.
Acest fenomen se numește “înflorirea grăsimii”. Deși nu are un aspect perfect, ciocolata înflorită este sigură pentru consum și poate fi utilizată în rețete.
De asemenea dropsurile de ciocolată se pot înmuia și lipi între ele iar ciocolata să fie livrată sub formă de bulgări. Ciocolata este sigură pentru consum și poate fi utilizată în rețete.