Picături de ciocolată neagră termostabilă, cacao 48%, cu un gust reconfortant de ciocolată neagră belgiană și au mai puțin unt de cacao în rețeta lor pentru a le face să reziste la temperaturi ale cuptorului de până la 200°C.
Picaturile au marime L, aproximativ 7 mm diagonala si sunt 6500 picaturi/ Kg
Ingrediente: masa de cacao, zahar 48.5%, dextroza (glucoza) 1.0%, emulsificator: lecitina de soia (E322)
Valoare energetica pentru 100g de produs: 509 kcal
Valori nutritionale: medii pe 100g/produs: grasimi: 27,09 g (din care acizi grasi saturati: 16,09 g), Carbohidrati: 55,18 g (din care zaharuri 49,93 g), proteine 6,35 g, Sare 6,03 g.
Alergeni: soia, poate contine lapte
Depozitare: Se pastrează în locuri întunecate, uscate, fără miros, ferite de lumina soarelui și o temp 12 – 20°C. După fiecare utilizare păstrați ambalajul închis.
Total Grasime (%): 27.8%
Continut min. de CACAO (%): 48%
Continut min. de LAPTE (%): 0%
Tip Produs: ciocolata veritabila
Fluiditate (picaturi): 1
Forma de prezentare: dropsuri
Mod de ambalare: punga 2.5 Kg
LIVRAREA CIOCOLATEI PE PERIOADA VERII:
La temperaturi peste 26°C, untul de cacao din produsele de ciocolată poate începe să se topească și să recristalizeze sub formă de dâre sau pete albe pe suprafața ciocolatei.
Acest fenomen se numește “înflorirea grăsimii”. Deși nu are un aspect perfect, ciocolata înflorită este sigură pentru consum și poate fi utilizată în rețete.
De asemenea dropsurile de ciocolată se pot înmuia și lipi între ele iar ciocolata să fie livrată sub formă de bulgări. Ciocolata este sigură pentru consum și poate fi utilizată în rețete.