Ciocolată extrem de bine echilibrată, perfectă pentru orice folosire. Una dintre rețetele autentice create de Octaaf Callebaut, rețeta nr. 811, a devenit una dintre rețetele iconice de ciocolată ale lui Callebaut.
La fel ca cele mai fine bomboane belgiane, această ciocolată este facută din “amestec de cacao Wieze”. Întregul proces de prăjire a boabelor de cacao garantează gustul său complet, un gust solid de cacao și note fine de top.
Ingrediente: masa de cacao, zahar, unt de cacao, emulsificatori: lecitina de Soia (E322), aroma naturala de vanilie.
Substanta uscata de cacao 54,5 %.
Valori nutritionale: medii pe 100g/produs: Energie 550 kcal / 2303 kJ, grasimi: 36,6 g (din care acizi grasi saturati: 21,9 g), Carbohidrati: 45,5 g (din care zaharuri 42,8 g), proteine 5,1 g, Fibre 8,1 g, Sare 0,01 g.
Alergeni: poate conține soia, urme de lapte
Depozitare: Se pastrează în locuri întunecate, uscate, fără miros, ferite de lumina soarelui și o temp 12 – 20°C. După fiecare utilizare păstrați ambalajul închis.
Continut min. de CACAO (%): 54.5%
Tip Produs: Ciocolata Veritabila
Fluiditate (picaturi): 3
Continut min. de LAPTE (%): 0%. Poate contine urme de lapte!
Total Grasime (%): 37%
Forma de prezentare: Dropsuri
Mod de ambalare: Punga10 Kg
LIVRAREA CIOCOLATEI PE PERIOADA VERII:
La temperaturi peste 26°C, untul de cacao din produsele de ciocolată poate începe să se topească și să recristalizeze sub formă de dâre sau pete albe pe suprafața ciocolatei.
Acest fenomen se numește “înflorirea grăsimii”. Deși nu are un aspect perfect, ciocolata înflorită este sigură pentru consum și poate fi utilizată în rețete.
De asemenea dropsurile de ciocolată se pot înmuia și lipi între ele iar ciocolata să fie livrată sub formă de bulgări. Ciocolata este sigură pentru consum și poate fi utilizată în rețete.