O ciocolată cu un gust de cacao amară bine echilibrat.
Ciocolata perfecta pentru toate produsele care necesita o aroma medie de ciocolata.
Cu 50% cacao, are un gust mediu de ciocolata, totusi cu accent pe aroma de cacao prajita rotunjita de arome subtile de vanilie.
Se poate combina foarte bine cu fructele cu arome puternice de genul portocalelor sau bananelor, ca de altfel si cu fructe acide, rosii sau cu fructe de padure.
Are o fluiditate standard (3 picaturi) ceea ce o face potrivita pentru multe aplicatii: de la turnare in forme pana la ganache-uri, produse de patiserie si prajituri.
Substanta uscata de cacao 50,7 %.
Ingrediente: zahar, masa de cacao, unt de cacao, emulsificatori: lecitina de SOIA (E322), aroma naturala de vanilie.
Alergeni: poate conține soia, urme de lapte
Valoare nutrițională per 100g de produs: Valoare energetică 2307 kJ / 551 kcal, Grăsimi 36,6 g, din care acizi grași saturați 21,9 g, Glucide 45,8 g, din care zaharuri 43,1 g, Proteine 5,1 g, Sare 0,01 g
Depozitare: Se pastrează în locuri întunecate, uscate, fără miros, ferite de lumina soarelui și o temp 12 – 20°C. După fiecare utilizare păstrați ambalajul închis.
Tip Produs: Ciocolata Veritabila
Total Grasime (%): 35.7%
Fluiditate (picaturi): 3
Continut min. de CACAO (%): 50.7%
Continut min. de LAPTE (%): 0%
Forma de prezentare: Dropsuri
Mod de ambalare: Punga 10 Kg
LIVRAREA CIOCOLATEI PE PERIOADA VERII:
La temperaturi peste 26°C, untul de cacao din produsele de ciocolată poate începe să se topească și să recristalizeze sub formă de dâre sau pete albe pe suprafața ciocolatei.
Acest fenomen se numește “înflorirea grăsimii”. Deși nu are un aspect perfect, ciocolata înflorită este sigură pentru consum și poate fi utilizată în rețete.
De asemenea dropsurile de ciocolată se pot înmuia și lipi între ele iar ciocolata să fie livrată sub formă de bulgări. Ciocolata este sigură pentru consum și poate fi utilizată în rețete.