Una dintre retetele autentice create de Octaaf Callebaut, reteta nr. 811 a devenit una dintre retetele iconice de ciocolata ale lui Callebaut. Este usor a se combina cu o varietate larga de arome si ingrediente diferite.
Adorata de marii cofetari din intreaga lume cea mai folosita pentru produse de cofetarie, ganache, mousses, biscuiti, sosuri, bauturi si multe alte aplicatii. In mod sigur va va ajute sa obtineti rezultate finale perfecte de fiecare data.
Ingrediente: masa de cacao, zahar, unt de cacao, emulsificatori: lecitina de soia (E322), aroma naturala de vanilie.
Valoare energetica pentru 100g de produs: 550 kcal
Valori nutriționale pentru 100g de produs: grăsimi 36.6g din care saturate 21.9g, carbohidrați 45.5g din care zaharuri 42.8g, proteine 5.1g, sare 0.20g, fibre 8.1g
Alergeni: poate contine urme de lapte
Depozitare: Se pastrează în locuri întunecate, uscate, fără miros, ferite de lumina soarelui și o temp 12 – 20°C. După fiecare utilizare păstrați ambalajul închis.
Continut min. de CACAO (%): 54.5%
Tip Produs: ciocolata veritabila
Fluiditate (picaturi): 3
Continut min. de LAPTE (%): 0%
Total Grasime (%): 37%
Forma de prezentare: dropsuri
Mod de ambalare: punga 400 g
LIVRAREA CIOCOLATEI PE PERIOADA VERII:
La temperaturi peste 26°C, untul de cacao din produsele de ciocolată poate începe să se topească și să recristalizeze sub formă de dâre sau pete albe pe suprafața ciocolatei.
Acest fenomen se numește “înflorirea grăsimii”. Deși nu are un aspect perfect, ciocolata înflorită este sigură pentru consum și poate fi utilizată în rețete.
De asemenea dropsurile de ciocolată se pot înmuia și lipi între ele iar ciocolata să fie livrată sub formă de bulgări. Ciocolata este sigură pentru consum și poate fi utilizată în rețete.