Ciocolată extrem de bine echilibrată, perfectă pentru orice folosire. Una dintre rețetele autentice create de Octaaf Callebaut, rețeta nr. 811 a devenit una dintre rețetele iconice de ciocolată ale lui Callebaut.
La fel ca cele mai fine bomboane belgiane, această ciocolată este facută din “amestec de cacao Wieze”. Întregul proces de prăjire a boabelor de cacao garantează gustul său complet, un gust solid de cacao și note fine de top.
Este ciocolata Callebaut cea mai folosită pentru produse de cofetărie, ganache, mousses, biscuiți, sosuri, băuturi și multe alte aplicații.
Ingrediente: masă de cacao, zahăr, unt de cacao, emulsificatori: lecitină de Soia (E322), aromă naturală de vanilie. Poate conține urme de lapte!
LIVRAREA CIOCOLATEI PE PERIOADA VERII:
La temperaturi peste 26°C, untul de cacao din produsele de ciocolată poate începe să se topească și să recristalizeze sub formă de dâre sau pete albe pe suprafața ciocolatei.
Acest fenomen se numește “înflorirea grăsimii”. Deși nu are un aspect perfect, ciocolata înflorită este sigură pentru consum și poate fi utilizată în rețete.
De asemenea dropsurile de ciocolată se pot înmuia și lipi între ele iar ciocolata să fie livrată sub formă de bulgări. Ciocolata este sigură pentru consum și poate fi utilizată în rețete.