Ciocolata cu lapte cu un gust de cacao foarte intens si mai putin zahar.
Atunci cand cautati o ciocolata cu lapte care are intensitatea de cacao a unei ciocolate negre, totusi cu note cremoase si caramelizate, POWER 41 este perfecta pentru dvs. Aceasta ciocolata cu lapte contine mai multa cacao decat orice alta ciocolata din lapte. In acelasi timp are cel mai scazut continut de zahar in comparatie cu alte retete de ciocolata cu lapte: cu 14% mai putin decat ciocolata dvs. obisnuita cu lapte.
POWER 41 este grozava sa o savurati ca atare sau poate fi asociata si cu o varietate larga de arome – in special cu fructe care au o aciditate placuta.
Datorita fluiditatii sale standard (3 picaturi), o puteti utiliza in aproape orice aplicatie, de la imbracarea torturilor si prajiturilor si turnarea in forme pana la aromatizarea mousses-urilor, cremelor, sosurilor etc.
Ingrediente: zahar, masa de cacao, unt de cacao, Lapte praf integral, LAPTE praf degresat, emulsificatori: lecitina de Soia (E322), Aroma naturala de vanilie, Substanta uscata de cacao min 40,7%.
Alergeni: poate conține soia, urme de lapte, nuci sau alte seminte oleaginoase
Produs Certificat: HALAL, Kosher Diary
Produs fara Gluten.
Valori nutritionale: medii pe 100, g / produs: Energie 557 kcal/ 2331 kJ, Grasimi: 36,2 g (din care acizi grasi saturati: 22 g), Carbohidrati: 46 g, (din care zaharuri: 45 g), Proteine: 8,5 g, Fibre: 4,1 g, Sare: 0,20 g.
Termen de valabilitate: 18 luni de la data productiei
Depozitare: Se pastrează în locuri întunecate, uscate, fără miros, ferite de lumina soarelui și o temp 12 – 20°C. După fiecare utilizare păstrați ambalajul închis.
Continut min. de CACAO (%): 40.7%
Tip Produs: Ciocolata Veritabila
Fluiditate (picaturi): 3
Total Grasime (%): 36%
Continut min. de LAPTE (%): 19.4%
Forma de prezentare: Dropsuri
Mod de ambalare: Punga 2.5 Kg
LIVRAREA CIOCOLATEI PE PERIOADA VERII:
La temperaturi peste 26°C, untul de cacao din produsele de ciocolată poate începe să se topească și să recristalizeze sub formă de dâre sau pete albe pe suprafața ciocolatei.
Acest fenomen se numește “înflorirea grăsimii”. Deși nu are un aspect perfect, ciocolata înflorită este sigură pentru consum și poate fi utilizată în rețete.
De asemenea dropsurile de ciocolată se pot înmuia și lipi între ele iar ciocolata să fie livrată sub formă de bulgări. Ciocolata este sigură pentru consum și poate fi utilizată în rețete.